Hoeveel kost het vissen bij HSV Ons Genoegen Rolduc in 2016 en waar mag je vissen met de Vispas?

43 euro:     Jaarkaart Seniorlid (je wordt dit jaar 14 of je bent ouder als 14 ) Vissen mag met 2 hengels op Rolduc, Dentgenbach, Stuwmeer en alle wateren die vermeld staan op de lijst die je bij de vispas ontvangt bijv. Maas en kanaal .      

23 euro:     Jaarkaart Jeugdlid (je bent jonger als 14 en wordt het ook niet dit jaar ) Vissen mag met 1 hengel op Rolduc, Dentgenbach, Stuwmeer en alle wateren die vermeld staan op de lijst die je bij de vispas ontvangt bijv. Maas en kanaal . 

5  euro:      Dagkaart senior ( als je dit jaar 14 jaar wordt of bent of ouder als 14 jaar bent)

3  euro:      Dagkaart jeugd ( jonger als 14 jaar) : 

Jaarkaarten kunnen besteld en afgehaald worden elke zondag tussen 10 en 12 uur in ons clubgebouw bij vijver1 op Rolduc  Tevens kan men dan terecht voor een dagkaart. Beide zijn ook verkrijgbaar bij de viswinkel Leon Heijnens in Brunssum. Hengelsportzaak Splahs verkoopt alleen dagkaarten van ons. 

Ter plekke bij de controleur of andere daartoe bevoegde personen. Let op!!!! Men dient in het bezit te zijn van een dagkaart of jaarkaart eer men gaat vissen. Anders ben je een zwartvisser indien je gecontroleerd wordt door Handhaving met een boete als gevolg. Dus eerst een dagkaart of jaarkaart voor je gaat uitpakken.

Het is verboden om gevangen vis mee te nemen. Deze moet direct teruggezet worden. Het gebruik van leefnetten buiten de wedstrijden is niet toegestaan